Florence Chvalla

Florence Chvalla

Florence Chvalla

2019. október 08. - Chvalla Florence

Florence Chvalla (Florence Engler) egy számítógépes játékfüggő szociális parazita. 1995-ben született. Florence Chvalla furcsa neve ellenére Magyar állampolgár, jelenleg Németországban tartózkodik. Függőségei miatt egy idő után szellemileg enyhén leépült. Semmit nem ért el az életben. Mindent az ismerősei és a családtagjai köptek a szájába, hogy legalább a hajléktalanságtól megmentsék. Még németül sem sikerült rendesen megtanulnia. Útálatos természete miatt a környezete kiközösíti. Többször megverték. Ezek az attrocitások Németországban is folytatódtak. Florence Chvalla annyira leépült szellemileg, hogy összekeveri a játékok világát a valósággal. Egyfajta ördögfiókának képzeli magát, ennek ellenére fél kimenni az utcára egyedül. Gyakran vannak depressziós rohamai és összeomlásai.

flore2.jpg

 

Florence Engler in Deutschland

Florence Chvalla szerzett egy német férjet, akit a saját problémái megoldására próbál használni, és akivel eltartatja magát. Az arcán Németországba érkezésekor sem csavart, szinte azonnal elkapták őket az ukránok. Szomszédaival perpatvarba, és állandó konfliktusokba keveredett. Férje Martin Engler, aki eredetileg a német katonaságnál dolgozott, miután elbocsátották, egy légi szállítmányozási cégnél lett biztonsági őr.

flore3.jpg

 

Florence Chvalla és a család

Florence Chvalla útálja a családját. A családtagjait folyamatosan egymást ellen próbálta kijátszani. Saját anyját egy élősködőnek tartja, akit azzal vádol, hogy csak azért szülte őket, hogy pénzhez jusson a családi pótlékból. Ismerőseinek a saját anyja haláláról ábrándozik. A saját testvéreit hasonló módon reprezentálja a többi testvérének. Éppen ezért családtagjainak nagy része nem hajlandó őt felvállalni, és elhatárolódnak tőle. Bár próbálták megóvni, egy idő után megunták az állandó nyafogását. Florence Chvalla számára traumatikus élményt jelentett az, hogy el kellene mennie dolgozni. Egy alternatív valóságot teremtett magának, amelyben összeesküvést szőtt ellene az anyja, hogy megakadályozzák őt a munkavállalásban. Ezzel legitimizálta a később kiépített élősdi életmódját.

 

Játékfüggőség

Florence Chvalla számítógépes játékfüggő már egy évtizede. Napját a képernyő előtti tespedés teszi ki, eközben semmi hasznos dolgokat nem csinál. Bár sokat érintkezik számítógépekkel, semmit nem tud róluk. Tudása egy átlagos titkárnőével egyezik meg (next, next, install, finish). Barátait a számítógépes játékokból válogatja ki, aztán csicskának próbálja használni őket. Addig könyörög nekik folyamatosan, amíg rá nem veszi őket, hogy megoldják a problémáit. Mivel semmilye sincs, ezért nem tud cserébe semmit sem nyújtani. Ennek eredményeképp aztán folyamatosan új csicskások kellenek neki, mert a régiek egy idő után elunják a parazita életmódját. A való életben nincs tapasztalata. Azt hiszi, hogy folyamatosan varázslók lesik a kívánságait, hogy végrehajthassák neki azokat. Amennyiben nem jut hozzá a játékadaghoz vagy a kedvenc játékaihoz, heteken át képes remegni, hogy megkapja ezeket.

hik.jpg

 

Florence Chvalla a szájkaratemester

Florence Chvallát és a testvéreit több alkalommal megverték az oroszok és az ukránok. Egy időben vadásztak rájuk az utcán. Ezeket az eseményeket később aztán úgy adták elő, hogy pont ők verték meg az ukránokat. Sőt, pont ők csicskították be az ukránokat azzal, hogy olyan bátran hagyták magukat megverni. Persze, később kiderült, hogy az oroszok sosem verték meg őket ténylegesen, csak megfogták őket, és viccelődtek velük. Florence Chvalla kataklizmatikus harci jeleneteket faragott ezekből az eseményekből később, amelyeknek ő volt a főhőse. Bárhová megy, azonnal konfliktusokat gerjeszt, amikkel később nem mer szembenézni. Ennek rendje és módja szerint rendszerint ő húzza a rövidebbet.

 

Munkája

Florence Chvalla büszke arra, hogy milyen keményen dolgozik, ennek ellenére még senki sem látta munkába menni. Hatalmas arca mögött nincs semmi. Nincs semmilyen szakmája, nem ért semmihez. Nincs teherbírása vagy munkabíróképessége sem. Amit mások végeznek el helyette, saját érdemeiképp próbálja előadni. Unalmában általában a számítógép előtt üldögél, arra várva, hogy a kismaradak összelopkodják neki az aranyékszereket. Mindent, amilye csak van, ingyen kapott.

 

Animebuzi

Florence Chvalla felnőtt ember létére sem szokott le a mesenézésről. Nem valódi hobbi ez sem, csak a figyelmet akarja magára terelni. Ennek megfelelően eltorzított nevű japán meseszereplőkkel azonosítja magát.

hikaru.png

 

Kültakaró

Mozgásszegény, munkaszegény életvitele következtében megráncosodott. 24 éves korában pont úgy néz ki, mint egy 42 éves. Rendesen megszenved azzal, hogy rendes képes készítsen magáról. Többször fotóztatja magát napokon át, és ezek közül gyakran egyetlen kép sem használható fel arra, hogy az aranyos imidzsét táplálja vele. Beszéde gyakran akadozik, magyartalan, mondatszerkezete németes.

instagramcapture_98becdcdb0f54221b3a22856a6e26bc8.jpg

http://florencechvalla.bloglap.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://florencechvalla.blog.hu/api/trackback/id/tr4415209828
süti beállítások módosítása